Vacatures

Ben jij opzoek naar een uitdagende baan in de horeca?

Kijk hieronder voor eventuele beschikbare vacatures.

Medewerker Bediening

 

Ben je opzoek naar een drukke baan in hartje Eindhoven? Veel contact met gasten, en volop diversiteit aan werkzaamheden?

Solliciteer dan naar medewerker bediening. 

Bij ons is geen enkele dienst hetzelfde!

Front-Office Medewerker

Ben jij die leuke collega die onze hotelgasten altijd met een lach verwelkomt? En heb je ervaring in hotels? Houd dan onze vacatures in de gaten!

functie nu niet beschikbaar
Zelfstandig werkend kok

 

Altijd al voor grote aantallen gasten willen koken? En wil je altijd de puntjes op de i zetten? Onze keuken biedt volop mogelijkheden om jouw creativiteit tot uiting te brengen!

Ontbijt Medewerker

 

Ben je een ochtend mens, dan is ontbijt medewerker misschien iets voor jou. Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk voor het hotel ontbijt in ons restaurant van A tot Z. Denk hierbij aan het klaar maken van kleine gerechten, het bedienen van gasten en het bijhouden van het buffet.

Afwasser

Heb jij altijd al in horeca willen werken, en ben je opzoek naar een goede plek om te beginnen? De spoelkeuken is een leuke plek om kennis te maken met horeca en jou interesses daarin aan te wakkeren. Al snel kun je in de keuken betrokken worden om mee te helpen met kleine gerechten!

Open Sollicitatie

Staat jouw gewenste functie hierboven niet bij?

Of is er momenteel geen vacature vrij?

 

Je kunt altijd een open sollicitatie sturen!

Preventie

Uit voorzorg voor een nieuwe corona uitbraak kunt uw tijdens uw bezoek hier uw  e-mail achter laten. In geval van een besmetting in de buurt zullen wij contact met u openemen

Markt 7   5611 EB   Eindhoven

Tel: +31 40 245 24 80

info@queeneindhoven.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • Zoover
  • TripAdvisor