QUEEN HOTEL

Een kamer in Queen Hotel staat garant voor een heerlijke overnachting in hartje Eindhoven.

Voorzien van alle eigentijdse comfort en omringd door mensen die u graag een prettig verblijf bezorgen.

Met onze 40 kamers hebt u nu een riante keuze uit verschillende kamersoorten.

Single Prince

De standaard éénpersoonskamer is al bijzonder riant in zijn uitvoering. U vindt er alle noodzakelijke voorzieningen en u kunt er heerlijk verblijven. De kamers zijn uiterst smaakvol ingericht en geven u het 'bijna thuisgevoel'.

Double Princess

Ruimte, gezelligheid en comfort. Dat zijn de kernwoorden voor onze standaard tweepersoons-kamers. Een heerlijke uitvalsbasis voor een bezoek aan Eindhoven, en een heerlijke plek voor een aantal comfortabele overnachtingen.

Family Room

De ruime familiekamer biedt u de mogelijkheid gezellig te overnachten met uw gezin en of vrienden. Met een dubbelbed en een of meerdere comfortabele extra bed(den) kan iedereen heerlijk van zijn nachtrust genieten

Kings Chambers

Als het iets meer mag zijn dan een gemiddeld verblijf in een hotel, is de Kings Chambers aan te bevelen. Een bijzonder prettige omgeving om terug te keren na een dagje Eindhoven. Maar zeker ook een kamer die comfortabel genoeg is om wat langer op te verblijven. Echt een kamer waar service tastbaar wordt.

Royal Room

Een feest, een bijzondere gelegenheid of u bent gewend aan extra luxe.Wij vinden de Royal Suite een bijzondere hotelkamer.De ronde vorm, het hoge plafond en het magnifieke uitzicht zetten de toon voor een kingsize verblijf. Mocht er nog iets te wensen over zijn dan staan wij voor u klaar.