boeken

Centrum
van Brainport
Eindhoven

Middelpunt van
onze stad

Queen Hotel is uiterst centraal gelegen aan de markt in het hart van Eindhoven. Daarmee hebt u alles wat past bij eigentijds leven bij de hand. Cultuur, uitgaan, winkelen, musea, theater, kortom u hoeft zich niet te vervelen. Vanuit uw comfortabele kamer kijkt u neer op het bruisende stadsleven of u duikt erin.

Hotelkamers

Single Prince

De standaard eenpersoonskamer is al erg ruim. Voorzien van alle nodige voorzieningen en je kunt er heerlijk vertoeven. De kamers zijn zeer smaakvol ingericht en geven je het 'bijna thuisgevoel'.

Vanaf 18 M2 | Boxspring twijfelaar (210 x 140 cm)
Airconditioning, kluis, föhn, toiletartikelen, flatscreen tv, douche of bad, koffie- en theefaciliteiten, gratis WiFi

Boeken

Double Princess

Ruimte, gezelligheid en comfort. Dat zijn de kernwoorden voor onze standaard tweepersoon kamers. Een heerlijke uitvalsbasis voor een bezoek aan Eindhoven, en een heerlijke plek voor een aantal comfortabele overnachtingen..

Vanaf 22 M2 | King size boxspring
Airco, kluisje, haardroger, toiletartikelen, flatscreen TV, douche of Bad, koffie en theevoorzieningen, gratis WiFi

Boeken

Twin Princess

Ruimte, gezelligheid en comfort. Dat zijn de kernwoorden voor onze standaard tweepersoon kamers. Een heerlijke uitvalsbasis voor een bezoek aan Eindhoven, en een heerlijke plek voor een aantal comfortabele overnachtingen..

Vanaf 22 M2 | 2 aparte boxspring
Airco, kluisje, haardroger, toiletartikelen, flatscreen TV, douche of Bad, koffie en theevoorzieningen, gratis WiFi

Boeken

King's Chambers

Als het iets meer mag zijn dan een gemiddeld verblijf in een hotel, is een van onze Kings Chambers aan te bevelen. Een bijzonder prettige omgeving om terug te keren na een dagje Eindhoven. Maar zeker ook een kamer die comfortabel genoeg is om wat langer op te verblijven. Echt een kamer waar service tastbaar wordt.

Vanaf 24 M2 | King size boxspring
Airco, kluisje, koelkastje, haardroger, toiletartikelen, flatscreen TV, douche of Bad, koffie en theevoorzieningen, gratis WiFi

Boeken

Royal Room

Een feest, een bijzondere gelegenheid of u bent gewend aan extra luxe. Wij vinden de Royal Suite een bijzondere kamer. De ronde vorm, het hoge plafond en het magnifieke uitzicht zetten de toon voor een kingsize verblijf. Mocht er nog iets te wensen over zijn dan staan wij voor u klaar.

Vanaf 40 M2 | King size boxspring
Airco, zithoek, kluisje, koelkastje, haardroger, toiletartikelen, flatscreen TV, badkamer met douche & groot hoekligbad, Nespresso koffiezetapparaat & theevoorzieningen, minibar, Gratis WiFi

Boeken

Family Room

De ruime familiekamer biedt u de mogelijkheid gezellig te overnachten met uw gezin. Met twee ruime bedden ( 140 * 210 cm ) kan iedereen heerlijk van zijn nachtrust genieten

Vanaf 24 M2 | 2 Queen-size boxsprings
Airco, kluisje, haardroger, toiletartikelen, flatscreen TV, douche of Bad, koffie en theevoorzieningen, gratis Hi-speed WiFi

Boeken

FAQ

 • Bagage

  Mocht u bagage tijdelijk willen opslaan dan kunt u zich hiervoor bij de receptie melden.

 • Bezoek

  Het is niet toegestaan om personen zonder reservering toe te laten. Dit betekent dat u geen gasten op uw kamer mag ontvangen.

 • Brandalarm

  Wanneer het brandalarm klinkt volgt u rustig de bewegwijzering naar de vluchtroutes. Bij uw kamerdeur treft u een plattegrond waarop de vluchtroutes staan aangegeven.

 • Brandmelder

  Het demonteren van-, buiten werking stellen van-, en het belemmeren van de functionaliteit van de branddetectoren is ten strengste verboden, tevens een strafbaar feit. Bij constatering van de overtreding zal een boete van € 100.= in rekenig worden gebracht. Indien de overtreding tot een brandalarm heeft geleid wordt de politie gebeld en zal uitzetting volgen, zonder terugbetaling. Hier zullen wij een boete van € 250,= in rekening brengen voor de (geluids)overlast van de onechte brandmelding en de gevolgen daarvan.

 • Café Restaurant

  Queen café restaurant is een gelegenheid waar u heerlijk op ons grote verwarmde terras kunt genieten van een hapje en drankje maar waar u ook binnen uitgebreid kunt dineren en borrelen.

 • Check In

  Op de dag van aankomst zal uw kamer beschikbaar zijn vanaf 15.00 uur. Als u eerder aankomt kunnen wij uw bagage alvast in ontvangst nemen zodat u kunt genieten van onze geweldige stad.

 • Check Out

  Op de dag van vertrek heeft u alle tijd want de check-out is pas om 11.00 uur. Als u – voordat u de thuisreis begint – nog even in Eindhoven rond wil kijken kunnen wij indien gewenst uw bagage nog even voor u bewaren.

 • Fietsen

  Queen Hotel heeft helaas geen opslagruimte voor fietsen. Het is niet toegestaan uw fiets mee te nemen naar uw kamer. Klik hier voor de nabij gelegen fietsenstallingen!

 • Huisdieren

  Huisdieren zijn niet toegestaan

 • Kinderen

  Natuurlijk zijn kinderen van alle leeftijden welkom. Baby’s tot 2 jaar verblijven gratis. Op verzoek kan er ( op basis van beschikbaarheid) een babybedje geplaatst worden,

 • Onbijtbox

  Indien u wel wil ontbijten maar geen tijd heeft om deze te gebruiken in onze ontbijtruimte kunnen wij voor u een ontbijtbox laten maken. Deze goed gevulde box zal in de ochtend voor u klaarstaan bij de receptie.

 • Parkeren

  Queen Hotel is gelegen in het voetgangersgebied. Wij hebben geen eigen parkeergelegenheid. Komt u met de auto naar Eindhoven dan volgt u het beste de bordjes “Parkeergarage Holland Casino – Heuvelgalerie”. en volgt uitgang Markt Het adres van de parkeergarage : Ten Hagestraat 6a 5611 GE Eindhoven. Het parkeertarief is € 23,= per 24 uur.

 • Roken

  Het hele hotel is rookvrij

 • Stadsinformatie

  Eindhoven is een bruisende stad met veel musea, winkels, bars en restaurants. Bij de receptie helpen we u graag met uw vragen. Tevens is er een plattegrond beschikbaar.

 • Tarieven

  NON REFUNDABLE TARIEF
  Dit is ons laagste tarief. Deze special is niet restitueerbaar. Dit betekent dat deze reservering niet geannuleerd of gewijzigd kan worden. U betaalt bij reservering het volledige bedrag (met credit card of ideal). Dit tarief kan enkel online worden geboekt.

  FLEXIBLE TARIEF
  Kosteloos annuleren tot 24 uur voor de aankomstdatum. Garandeer uw reservering met een creditcard of vooruitbetaling. Bij annulering binnen 24 uur voor de aankomstdatum en bij no-show worden alleen de kosten voor de eerste nacht in rekening gebracht. Andere nachten worden automatisch kosteloos geannuleerd. Bij verzetting of wijziging van uw reservering kan een ander tarief van toepassing zijn.

 • Toeristenbelasting

  De toeristenbelasting in Eindhoven bedraagt € 3.50 per persoon per nacht